Türkçe
Takip Et
Oyun
23-12-2021
0

Valorant Nedir? Valorant Points Vp Kodu Nasıl Kullanılır?

Günümüzde bilgisayarda oynanan oyunlar; büyük küçük herkesin ilgisini çeken, çok farklı çeşitleri olan bir eğlence malzemesidir. Oynanan oyunlar içinde en fazla ilgi gören oyunlar video oyunlarıdır. Bu oyunlar oyun severler için oldukça eğlenceli ve taktiksel oyunlardır. Son zamanların en çok tercih edilen oyunu valorant oyunudur.

Valorant Nedir? Valorant Points Vp Kodu Nasıl Kullanılır?

Valorant Nedir? Valorant Points Vp Kodu Nasıl Kullanılır?

Valorant Nedir? Valorant Points Vp Kodu Nasıl Kullanılır?

Günümüzde bilgisayarda oynanan oyunlar; büyük küçük herkesin ilgisini çeken, çok farklı çeşitleri olan bir eğlence malzemesidir. Oynanan oyunlar içinde en fazla ilgi gören oyunlar video oyunlarıdır.

Bu oyunlar oyun severler için oldukça eğlenceli ve taktiksel oyunlardır. Son zamanların en çok tercih edilen oyunu valorant oyunudur.

 

Valorant Oyunu ve Oynama Şekli

Riot Games tarafından geliştirilen ve sonrasında yayınlanan valorant oyunu free-to-play fazla oyunculu taktik kullanılarak oynanan; bir kişi nişancı video oyunudur. Peki valorant nedir?

Valorant oyunu, 5 kişilik gruplar tarafından oynanan bir nişancı oyunudur. Oyunda istersen saldıran kişi olursunuz; isterseniz de savunan takımda yer alarak savunmacı olarak eğlenceli ve macera dolu anlar yaşarsınız.  

Oyunda kendinize bir ajan seçersiniz ve seçtiğin ajanın özel yeteneklerine bağlı olarak veya silah çeşitlerine göre; farklı atış teknikleri deneyerek, atışlarınızı geliştirirsiniz. Oyunun sonunda; çeşitli turlardan geçerek kazanan takım ortaya çıkar.

 

Valorant Oyunu Hesap Açma Aşamaları  

Oyun severler valorant oyunu oynamak için hesap açmaları gerekmektedir. Birçok oyun sever adından söz edilen valorant oyunu için birçok araştırma yaparak, valorant nasıl hesap oluşturulur? sorusunun cevabını aramaktadır. Oyun oynamak için hesap oluşturacağınız zaman sırası ile;

 

Öncelikle, Valorant'ın resmi sitesine girip, hemen oyna seçeneğine tıklamalısınız.

Sonra yeni üye olacağınız için; hesap oluştur seçeneğini tıklamalısınız.

Sonrasında açılan ekrana kişisel bilgilerinizi girmelisiniz.

Sonucunda size gelen e-mailleri kontrol etmelisiniz.

Sonrasında; oyun indir seçeneği ile işleminizi tamamlayabilirsiniz.

 

Valorant Oyunu Seviye Sistemleri Nelerdir?

Valorant oyunu oynayan kişiler seviye atlamak ve yeni özellikler kazanmak için çok büyük çaba harcarlar. Genel olarak; valorant oyununda seviye sistemi olarak valorank rank sistemini detaylı bir şekilde öğrenmelisiniz.

 

Nedir bu valorant rank sistemi?  

Valorant rank sıralama olarak oyuncuların seviyelerini belirlemektedir. Rank sisteminde; dereceli maçlara giriş yapabilmek için öncesinde mutlaka 20 adet derecesiz maç oynamak gerekmektedir. Derecesiz maçlarda 20 adet galibiyeti kazanan oyuncular rank sistemine; yani dereceli maçlara geçmeye hak kazanmaktadır.

Valorank sisteminde; rank atlamak için neler yapılmalıdır?

Aimlab veya poligonda denemeler yaparak; antrenman yapabilirsiniz.

Aynı zamanda çok fazla ölüm maçı oynayarak ses kasmalısınız.

Bilgisayarda fare hassasiyet ayarlarını ve DPI ayarlarını kişiselleştirmelisiniz.

Monitör olarak; 144 Hz ve üstü özellikte monitör kullanmaya özen gösterin.

Yüksek düzeyde FPS için; grafik ayarlarınızı da en düşük düzeye getirin.

Oyunda ajan havuzunuzu genişletmelisiniz.

 

Valorant oyununda seviye yükseltmek için bir başka yöntemde valorant fps arttırma seçeneğidir.

Bu konuda; valorant fps arttırma nasıl yapılır? Ve hangi yollar izlenir?

Tüm oyunlarda gelen olarak yapılan, valorant oyununda da yapılmaktadır. Yani valorant oyununda da fps arttırmak için en önemli şey doğru grafik ayarlarını tutturmaya çalışmaktır.

Valorant'a giriş yaptıktan sonra; açılan ekranda karşımıza çıkan Valorant'a sağ tıklamalıyız, benzeşmeyi ayarla seçeneği tıklanarak, açılan pencerede CPU 0 seçilmiş ise bu tik kaldırılmalıdır.

Ayrıca; sürücüleri güncellemek ve yüksek performans olarak oyunu açmakta fps arttırmak için önmeli işlevlerdendir.

 

Valorant Oyununda Vp Fiyatlandırma Ve Valorant Points Kodu. 

Valorant oyunu eğlenceli ve güzel vakit geçirmeyi sağladığı için, oyun severler tarafından oldukça fazla tercih edilen bir oyundur. Oyunda; valorant pv yani özel bir konumda olmak için de fiyatlandırmalar vardır. Peki; Ne kadardır valorant vp fiyatları?

 

Valorant vp fiyat olarak farklılıklar göstermektedir. Derecelerine göre farklı fiyatları bulunmaktadır. Bunlar satın alınacağı zaman seviyenizi belirler, bu seviyeye göre ödemenizi yaparsınız.

Valorant puanlamaya göre 300 ile 6300 point olarak değişiklikler gösterir bunlara göre de seviye ve fiyatlandırmalar ücretlendirilir. Fiyatlar da bu puanlara göre farklı ücretler göstermektedir. Vp satın aldığınız zaman size birçok faydası olan özelliklere sahip olursunuz. Oyun oynarken; oyunda bulunan farklı birçok silah skinine VP point sayesinde satın almaktasınız. Bu noktada oyuncular için en önemli soru valorant points kodu nasıl kullanılır? Bu sorunun cevabı sıralamalı olarak;

 

En başta valorant hesabınıza giriş yapmalısınız.

Sonrasında Valorant ana menüsünün üst kısmında bulunan mağaza sekmesine giriş yapmalısınız.

Mağaza sekmesine giriş yaptıktan sonra sayfanın sağ üst kısmında bulunan, valorant simgesini tıklamalısınız.

Sonrasında ekrana ön ödemeli kartlar ve kodlar seçeneği gelmektedir. Bu seçeneği tıklayın.

Sonra satın aldığınız veya size hediye olarak gelen Valorant VP kodunu girmelisiniz.

Gönder seçeneğine tıkladıktan sonra, varolant point kullanmaya başlarsınız.

Bildirimi Düzenle

Bildirim Seçeneği