Türkçe
Takip Et
Rehber
23-12-2021
0

Epic Games Nedir? Epic Games Ürün Key Nasıl Kullanılır?

Epic Games Launcher, Epic Games oyun firmasının oyunlarını çalıştırmak amacıyla kullanılır. Ayrıca oyunları internetten indirmeye de yarayan bir programdır. Epic Games Firması ABD merkezlidir ve Unreal Tournament, Fortnite, Robo Recall gibi oyuncuların da yapımcısı olan firmadır .Epic games launcher nedir? sorusunun cevabı budur. Epic Games Launcer, Epic Games firmasına ait oyunların sorunsuzca indirilmesini sağlamak ve oynamak için tasarlanmıştır.

Epic Games Nedir? Epic Games Ürün Key Nasıl Kullanılır?

Epic Games Nedir? Epic Games Ürün Key Nasıl Kullanılır?

Epic games nedir? 
Epic Games Launcher, Epic Games oyun firmasının oyunlarını çalıştırmak amacıyla kullanılır. Ayrıca oyunları internetten indirmeye de yarayan bir programdır. Epic Games Firması ABD merkezlidir ve Unreal Tournament, Fortnite, Robo Recall gibi oyuncuların da yapımcısı olan firmadır. 

Epic games launcher nedir? 

Epic Games Launcer, Epic Games firmasına ait oyunların sorunsuzca indirilmesini sağlamak ve oynamak için tasarlanmıştır.

Epic Games Launcer, disk üzerinde yaklaşık olarak 80 MB bir yer kaplar. İndirme boyutu ise 32 MB boyutundadır. Epic Games Launcer hem Windows'ta hem de MAC programlarında çalışır.

Şuan sürüm olarak Epic Games Launcer'ın 7.16.0 sürümü en güncel olan sürümdür.

 

Epic Game Store Nasıl İndirilir?

Açılan sayfanın sağ üst köşesinde Epic Games’i İndir yazısını görebilirsiniz. Ona tıklamak ve uygulamayı çalıştırmak gereklidir. Yükleme konumunu seçip ilerlemek gerekir. Böylece uygulama güncellenecek ve de kendi dosyalarını tamamlayacaktır.

Yükleme işleminiz bittikten sonra giriş yapmanız için bir ekran gelecektir. Bu ekranda henüz kaydınız yapılmamış ise kayıt yapmanız mümkündür. Kayıt yapmak oldukça basittir ve hatta mail aktivasyonu bile gerekmez.

Üyeliğinizi de açıp uygulamaya giriş yaptıktan sonra soldaki menüden Mağaza yazısına tıklamak gerekir. Yüklemek istenilen bir oyunu aratın ve de oyunun üzerine tıklayın. Fiyat etiketinin üstüne tıkladığınız takdirde ödeme sayfasına yönlendirilmiş olacaksınız.

Eğer ücretsiz olan bir oyun veriliyorsa o oyunu yine mağaza içinde bulmak ve üzerine tıklamak gerekir. Ücretsiz ya da Oyunu Yükle butonlarını görmek gerekir. Bu butonlara da tıklayarak oyunu kendi kütüphanenize ücretsiz bir şekilde ekleyebilirsiniz.

Artık sahibi olduğunuz bir oyunu indirmeye başlamak için de yine sol menüdeki Kütüphane yazısına tıklamalısınız. Açılan sayfada oyununuzun üstüne gelerek Oyunu Yükle komutunu vermeniz gerekir.

Oyunu yüklemek istediğiniz klasörü seçip (disk depolama alanına dikkat ederek) indirme işlemini başlatabilirsiniz.

 

Epic Game Ücretsiz Oyunlarla Kalıcı mı?

Epic, 2021 boyunca her hafta yeni bir ücretsiz oyun sunmuştur. Epic games ücretsiz oyunlar kalıcı mı? Ücretsiz oyunlar nasıl alınır? sorularının da yanıtı olur. Ücretsiz bir oyun edinildiğinde ise oyun artık yeni olan müşterilere ücretsiz olarak sunulmasa bile hep oyunu alan kişinin olarak kalacak. 

Ücretsiz bir oyun edindiniz, ancak hesabınızda oyunu göremiyorsanız da ücretsiz bir oyunu edindikten sonra oyununuz hep sizin olarak kalır. Oyunu hesabında göremediğiniz takdirde, birden fazla hesabınız olup olmadığını kontrol etmeniz gerekir. Bir gmail mail adresi kullanarak Epic hesabı oluşturduysanız, Gmail parolanızı kullanarak doğrudan o hesapta oturum açıp; Google oturum açma düğmesinin kullanılması gerekir. Hesap aynı gmail adresine bağlı olsa dahi ayrı bir hesap oluşturacaktır. Hem konsol bağlantılı bir hesabınız hem de ayrı bir Epic hesabınız olup olmadığını kontrol etmek de gerekir. Hala sorunlar karşılaşıyorsanız, oyuncu desteği ile iletişime geçmeniz.

 

 Epic Games Ürün Key Nasıl Kullanılır?

 Bazı yayıncılar, bazı ücretli oyunlar için bazı zamanlar demolar ya da ücretsiz deneme süreleri sunabilir. Ücretsiz deneme süresi boyunca, satın almaya da karar vermeden önce oyunun deneme sürümünü indirip oynayabilmek mümkündür. Ancak deneme süresi bittiğinde oyuna erişmek mümkün olmaz.

 

Epic Games Ürün Key Nasıl Kullanılır?

Epic Games Store için, internet tarayıcısını açmak gerekir ve Epic Games Store sitesine gitmek lazımdır. Daha önce giriş yapmadıysanız da key kodunu kullanmak istediğin Epic Games hesabına giriş yap.

Sağ üst köşeden profil simgenin üzerine git ve Kodu Kullan'a tıkla. Kodu gir, ardından Kullan'a tıkla.

Not: Kodun başarıyla kullanıldığını belirten bir mesaj almış olman ve oyunun Epic Games Başlatıcısı Kütüphanene eklenmiş olması gerekir.

Bildirimi Düzenle

Bildirim Seçeneği