Türkçe
Takip Et
Rehber
18-12-2021
0

Steam Nedir? Steam Cüzdan Konu Nasıl Kullanılır?

Steam çok oyunculu, iletişim içeren bir dijital dağıtım platformudur. Valve şirketi tarafından iki bin üç yılında tasarlanmıştır. Platform üzerinden oyun satın alınmaktadır. İstenirse grup oluşturularak çevirim içi konumda oyun oynanmaktadır. Sadece oyunu incelemek içinde kullanılabilmektedir. Oyunların geniş çapta dağıtımı ve internet üzerinden yayılması amacı ile kullanılmaktadır. Oyun satın almak için steam hesabı açmak gerekmektedir. Eğer oyun ücretsiz ise direk olarak indirilebilmektedir. Steam oyun satın alınabilecek güvenli bir platformdur. Yapılan incelemelere göre iki bin on yedi yılında otuz üç milyon aktif kullanıcıya ulaşmıştır. Fiyatları oldukça uygun olan steam oyunları bu yönüyle kullanıcıların ilgisini çekmektedir. Uygulama konusunda oldukça ciddi korunan bir alt yapıya sahiptir. Oyun severler tarafından yıllardır takip edilen ve kullanılan platform kullanıcı sayısı gün geçtikçe artmaktadır. Oyun satın almak için steam hesabı açmak gerekmektedir. Eğer oyun ücretsiz ise direk olarak indirilebilmektedir. Steam oyun satın alınabilecek güvenli bir platformdur.

Steam Nedir? Steam Cüzdan Konu Nasıl Kullanılır?

Steam Nedir? Steam Cüzdan Konu Nasıl Kullanılır?

Steam Nedir? Steam Cüzdan Konu Nasıl Kullanılır?

Steam çok oyunculu, iletişim içeren bir dijital dağıtım platformudur. Valve şirketi tarafından iki bin üç yılında tasarlanmıştır. Platform üzerinden oyun satın alınmaktadır. İstenirse grup oluşturularak çevirim içi konumda oyun oynanmaktadır. Sadece oyunu incelemek içinde kullanılabilmektedir. Oyunların geniş çapta dağıtımı ve internet üzerinden yayılması amacı ile kullanılmaktadır.

Oyun satın almak için steam hesabı açmak gerekmektedir. Eğer oyun ücretsiz ise direk olarak indirilebilmektedir. Steam oyun satın alınabilecek güvenli bir platformdur. Yapılan incelemelere göre iki bin on yedi yılında otuz üç milyon aktif kullanıcıya ulaşmıştır. Fiyatları oldukça uygun olan steam oyunları bu yönüyle kullanıcıların ilgisini çekmektedir. Uygulama konusunda oldukça ciddi korunan bir alt yapıya sahiptir. Oyun severler tarafından yıllardır takip edilen ve kullanılan platform kullanıcı sayısı gün geçtikçe artmaktadır.

 Steam Cüzdan Kodu Nedir?

 Steam cüzdan kodu, steam platformu üzerinden bir satın alma aracı olarak kullanılmaktadır. Yasal bir satın alma aracıdır. Satın alındıktan sonra hesaba tanımlanması gerekmektedir. Böylece kod tutarında oyun satın alınabilmektedir. Bu kod on beş haneden oluşmaktadır. Steam cüzdan kodu fiyatları her bütçe grubuna uygun olarak hazırlanmaktadır. Steam cüzdan kodu satın almak için kredi kartları kullanılabilmektedir. Kullanıcılara farklı birçok avantaj sağlayan kartlar güvenli bir şekilde kullanılabilmektedir. Peki, steam cüzdan kodu nasıl kullanılır?

 Steam Cüzdan Kodu Nasıl Kullanılır?

 

 

Satın alınan steam cüzdan kodu platform üzerinden hesaba tanımlanarak kullanılmaktadır. Platform üzerine giriş sağlandıktan sonra ana sayfa üzerinde yer alan oyunlar seçeneğine girilmesi gerekmektedir. Daha sonra steam cüzdan kodu kullan seçeneği tercih edilmelidir. Gelen ekrana on beş haneli steam cüzdan kodu girilerek devam et butonuna basılmalıdır. Bu işlemden sonra cüzdana yüklemiş olduğun bakiye ekranda görülmektedir. Bu bakiye ile dilediğiniz oyuna katılım sağlayabilir ya da satın alabilirsiniz. Eğer tercih ederseniz oyunların içinde bulunan marketlerden de bu kod ile alışveriş yapmak mümkündür. Steam cüzdan kodu her ülkede geçerlidir ve kullanılabilmektedir. Steam cüzdan kodu için tüm banka kredi kartları, eft ya da havale yöntemi kullanılmaktadır.

 

Steam Topluluk Pazarı

 

 Steam topluluk pazarı; steam takas kartlarını, oyun içi malzemeleri satabileceğiniz ve satın alabileceğiniz dijital bir platformdur. İşlemleriniz steam cüzdan üzerinden gerçekleşmektedir. Kazanılan para tekrar oyun satın almak için kullanılmaktadır. Tüm oyunlar Steam topluluk pazarını desteklememektedir. Tüm oyun içi malzemeler satılamamaktadır. Kısacası bu Steam topluluk pazarında her şeyi satın alamaz ya da satamazsınız anlamına gelmektedir. Steam topluluk ta kazanılan tutar cüzdanınızda birikmektedir. Ancak bu birikim sadece Steam platformunda oyun satın almak için kullanılmaktadır. Steam topluluk pazarı eşyaları emtia olarak düşünmektedir. Bu nedenle tüm işlemler alış ve satış emirleri ile gerçekleşmektedir. Bir ürün seçmek yerine o ürün için ne kadar ödeyebileceğinizi sisteme belirttiğinizde sistem sizi bu ürünü satan kişi ile eşleştirmektedir. Steam pazarından herhangi bir ürün satın almak için steam hesabına sahip olmanız ve yeterli bakiyeye ulaşmış olmanız gerekmektedir.

Bildirimi Düzenle

Bildirim Seçeneği